Crònica de l’eclipsi total de sol del 2 de juliol

0
eclipsi sol sabadell astronomia

Dimecres 2 d’octubre 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Crònica de l’eclipsi total de sol del 2 de juliol de 2019

A càrrec d’Àngel Massallé

El passat juliol l’Agrupació va promoure el 23è viatge per anar a veure un eclipsi total de Sol. En aquest cas es va decidir observar-lo des de prop de la ciutat de Vicuña, a Xile, i aprofitar el viatge per visitar l’Observatori Astronòmic ALMA al desert d’Atacama. També es va fer una preextensió visitant Brasil.

Àngel Massallé va ser president de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. Actualment és el coordinador de l’organització de viatges. Col·labora com a divulgador astronòmic en diversos programes de televisió.

-Publicitat-