Fauna i flora al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

0
fauna i flora sant llorenç sabadell

Dimarts 17 de setembre 2019
UES. Salut, 14-17
19.00h
Entrada lliure

Seguiment de fauna i flora i estratègies de conservació al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Nova sessió dels Cafès Científics on s’exposaran els resultats del cicle de censos de rapinyaires nocturns al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Hi ha participat l’ADENC en col·laboració amb l’Equip de Biologia de la Conservació de la Universitat de Barcelona. Aquests censos s’han realitzat en el marc del Centre de Monitoratge de la Biodiversitat de Muntanyes Mediterrànies (CMBMM), projecte que busca caracteritzar diferents espècies bioindicadores dels boscos mediterranis.

També es presentaran els Plans estratègics de conservació del medi natural que afecten al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Es comptarà amb la participació de:

Roger Puig Gironès, biòleg i professor a la Universitat de Barcelona (UB)
Daniel Pons Julià, tècnic de conservació i biòleg del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Cafès científics Sabadell 2019

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l’objectiu de parlar de ciència fora de l’entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s’han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics.

Organitzat per:

L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), l’Associació per la Defensa i Estudi de la Natura (ADENC), l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, la Fundació Bosch i Cardellach, la Corporació Sanitària Parc Taulí, La Ruda amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica, la Unió Excursionista de Sabadell (UES) i l’Acadèmia de Ciències Mèdiques.

-Publicitat-