Mescla’t 2019, Sabadell compromesa amb el món

0
mesclat sabadell 2019

Dissabte 5 d’octubre 2019
Plaça Dr. Robert, Racó del Campanar i passeig de la plaça Major

El Mescla’t arriba a la seva cinquena edició amb unes jornades que reviniviquen els valors de diversitat i convivència davant qualsevol tipus de discriminació, sota el lema “Sabadell, compromesa amb el món”.

Més de 30 propostes d’una seixantena d’entitats, per reivindicar els valors de diversitat i convivència davant del racisme, la xenofòbia, l’homofòbia o qualsevol discriminació.

Programa

Propostes per a infants i joves i tot tipus de públic. Tallers, dansa, músiques tradicionals, jocs, teatre, exposicions, col·loquis, una mostra d’entitats, etc. També una zona gastronòmica on degustar plats típics de diferents països (dissabte Racó del Campanar)

En l’apartat musical destaca el concert de cloenda, a càrrec de Sense Filtre Band i Suu.

Tot el programa aquí.

Organitzen el Mescla’t l’Ajuntament de Sabadell, el Consell de Solidaritat i Cooperació, i les Taules de Gènere, Feminismes i LGTBI, de Nova Ciutadania, de Creences i de Conviccions, del Poble Gitano i Entitats de Joventut. Tot plegat, amb la implicació d’una seixantena d’associacions i el suport de diverses institucions i organismes.

Així mateix, cal destacar la tasca de la Comissió d’Entitats del Mescla’t, integrada per més 15 entitats representants de les diferents taules de treball, en què s’han acordat aspectes relacionats amb l’organització, els objectius de la celebració d’enguany, el lema i les diferents activitats de la jornada.

-Publicitat-