Què pot fer l’art per crear comunitat?

0
art comunitat sabadell tecla sala
Projecte Fem Tàndem L’H. Serveis Educatius Centre d'Art Tecla Sala

Dijous 26 setembre 2019
Escola Illa. Ctra. Barcelona, 208 bis
18.00 h
Entrada lliure

Què pot fer l’art per crear comunitat?

Xerrada-conversa a càrrec de les responsables del Servei educatiu del Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet. Ens explicaran el seu recorregut educatiu en l’àmbit de l’art dels darrers 10 anys.

Aquesta xerrada es celebra amb motiu de la jornada de portes obertes per presentar els tallers d’art de l’Escola Illa.

Els actuals tallers es consoliden i es projecten com un espai de confiança obert al diàleg en la transmissió d’experiències i coneixements que permetin a l’alumnat, sense cap condició d’edat i experiència, el desenvolupament de les pròpies habilitats en les pràctiques artístiques, entenent-les com un actiu important de creixement personal i com a forma per gaudir i incidir en el nostre entorn.Un

L’escola com a espai obert d’aprenentatge continu i progressiu en les pràctiques artístiques. Al mateix temps un espai lliure i obert a les seves inquietuds particulars.

A Illa Oberta Tallers d’Art hi trobareu tallers de dibuix, fotografia, art per a infants, ceràmica, gravat, vitrall i moda, entre molts d’altres.

Els tallers s’inicien al mes d’octubre i finalitzen al juny, en diversos formats, durades i horaris, compresos entre les 17.30 i les 21.30 h.

-Publicitat-