L’aigua, clau en el desenvolupament de Sabadell

0
aigua cassa placid garcia planas sabadell

Dijous 10 octubre 2019
Aula de l’aigua. Concepció, 14
18.00 h /
Entrada lliure: cal reservar fundacio@cassa.es

L’aigua, clau en el desenvolupament de Sabadell

El periodista i escriptor sabadellenc Plàcid Garcia-Planas clourà el cicle Aigua i Món’19 d’Aigües Sabadell amb una xerrada dedicada a la història del creixement i desenvolupament de la ciutat de Sabadell i la importància estratègica que, des de sempre, ha tingut l’aigua.

Plàcid Garcia-Planas ha estat corresponsal periodístic en zones de guerra, cobrint informativament els conflictes bèl·lics dels Balcans i Pròxim Orient.

La sessió es podrà seguir en directe i també via streaming als perfils a les xarxes socials d’Aigües Sabadell.

Garcia-Planas clourà el cicle de ponències d’aquest any, que va inaugurar al mes de febrer el conseller Damià Calvet i que ha comptat també amb la participació del meteoròleg Tomàs Molina, el director de l’ICRA, Damià Barceló, i el director de Qualitat de l’Aigua d’Aigües de Barcelona, Miquel Paraira.

-Publicitat-