El Leitmotiv a “Barcelona 1714”. Didàctica musical

0
Leitmotiv Barcelona 1714 sabadell didactica musical

Dimarts 15 d’octubre 2019
Fundació Bosch i Cardellach. Indústria, 18
19.30 h
Entrada lliure

El Leitmotiv a “Barcelona 1714”

Barcelona 1714 és una pel·lícula plena de personatges i trames que s’entrecreuen. La música de Gerard Pastor va ser creada a partir de leitmotivs per a cada un dels personatges i plena de referències musicals que ens poden donar informació addicional. El compositor ens mostrarà el perquè de cada un dels motius musicals va associat als personatges i com s’han creat melodies i passatges a partir d’aquests.

Sessió a càrrec de Gerard Pastor, pianista, director d’orquestra i compositor català.

Gerard Pastor (Barcelona, 1984). Es va formar a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Va ser director musical de la Banda de Música de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, del qual es va acomiadar el juny del 2016 amb el concert «Un castell de conte». Des del 2015 dirigeix el Furius Music Orchestra, especialitzada en bandes sonores per a pel·lícules. Va fer la banda sonora de la pel·lícula Sonata per a violoncel d’Anna Bofarull. Per a la mateixa guionista va compondre la banda sonora de Barcelona 1714.​

Organitza: Joventuts Musicals de Sabadell i Fundació Bosch i Cardellach

-Publicitat-