La nostra galàxia: característiques i evolució. Cafè científic

0
nostra galaxia sabadell cafè científic

Dimarts 15 d’octubre 2019
UES . Salut, 14-16
19.00 h
Entrada lliure

La nostra galàxia: característiques i evolució. Cafè científic

A càrrec de Xavier Bros, president de l’Astronòmica de Sabadell, psicòleg i astrònom amateur.

Vivim en un planeta, la Terra, que gira al voltant d’una estrella, el Sol. Però el Sol viu dins d’una galàxia espiral, La Via Làctia, formada per milions d’estrelles, nebuloses, cúmuls estel·lars, etc. En aquesta xerrada veurem amb una mica de detall com és la nostra flamant galàxia.

Les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 del vespre, a la sala d’actes de la Unió Excursionista de Sabadell (c/ De la Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes.

Organitza: Agrupació Astronòmica Sabadell

Hi col·laboren

Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (filial del Vallès Occidental), ADENC, Agrupació Astronòmica Sabadell, Associació La Ruda, Corporació Sanitària Parc Taulí, Fundació Bosch i Cardellach, Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, Unió Excursionista de Sabadell.

Els Cafès científics

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l’objectiu de parlar de ciència fora de l’entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s’han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics.

-Publicitat-