Quan els ammonits dominaven els oceans. Cafè científic

0
ammonits sabadell cafe cientific

Dimarts 19 de novembre 2019
UES . Salut, 14-16
19.00 h
Entrada lliure

Quan els ammonits dominaven els oceans

Xerrada a càrrec de Rafel Matamales, Investigador del grup de Faunes del Mesozoic de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

Organitzen: Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, ADENC, Agrupació Astronòmica de Sabadell, Fundació Bosch i Cardellach, Corporació Sanitària Parc Taulí, Acadèmia de Ciències Mèdiques (ACMSCB, filial del Vallès Occidental), La Ruda – Amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica i Unió Excursionista de Sabadell (UES).

Organitza: Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont

Hi col·laboren

Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (filial del Vallès Occidental), ADENC, Agrupació Astronòmica Sabadell, Associació La Ruda, Corporació Sanitària Parc Taulí, Fundació Bosch i Cardellach, Agrupació Astronòmica Sabadell, , Unió Excursionista de Sabadell.

Els Cafès científics

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l’objectiu de parlar de ciència fora de l’entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s’han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics.

-Publicitat-