L’estratosfera: el pròxim observatori astronòmic sostenible,

0
estratosfera sabadell

Dimecres 13 de novembre 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba, s/n
20.00 h
Entrada lliure

L’estratosfera: el pròxim observatori astronòmic sostenible, a càrrec Florenci Rey

Es parlarà de l’activitat meteorològica estratosfèrica (en particular, els vents a aquesta altitud) i dels experiments que des dels anys cincuenta persegueixen mantenir aeronaus no tripulades (globus) en vol ininterromput aprofitant aquests corrents i l’activitat solar.

Florenci Rey és meteoròleg i geògraf. Meteoròleg en TV i ràdio durant 20 anys treballant per a TV3, Cadena SER, Quatre, CNN+, Canal+ i Infometeo. Creador de l’empresa Borrasca Iniciatives Atmosfèriques sobre pronòstics meteorològics, la qual es va unir a Earth Networks, on treballa actualment com a director de Negoci Aeronàutic a Europa i Àfrica.

-Publicitat-