La recerca d’una nova Terra i la seva colonització amb microorganismes

0
nova terra astronomia sabadell

Dimecres 27 de novembre 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba, s/n
20.00 h
Entrada lliure

La recerca d’una nova Terra i la seva colonització amb microorganismes

A càrrec de Jordi García-Lacalle

Es proposa una solució a un futur incert si volem evitar la nostra pròpia extinció. S’explica com trobar un planeta en el qual podríem evolucionar i prosperar. Un cop trobat, explicar com podríem afavorir a una «terra formació» i preparar el planeta simplement amb determinats microorganismes.

Jordi García Lacalle és diplomat en microbiologia i Màster en Recerca Biomèdica Translacional per la UAB, la Universitat Autònoma de Barcelona. Escriu articles de divulgació astronòmica i astrobiologia.

-Publicitat-