Principals fenòmens astronòmics del 2020

0
fenomens astronomics 2020

Dimecres 18 de desembre 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Principals fenòmens astronòmics del 2020

A càrrec de Carles Schnabel

En períodes aproximats de 20 anys tenen lloc les Grans Conjuncions entre Júpiter i Saturn. A finals del proper any toca la propera. Mentre anem veient la lenta aproximació dels dos gegants, gaudirem d’una magnífica presentació vespertina de Venus, d’una bona oposició de Mart i d’algunes ocultacions interessants. I potser alguna pluja d’estrelles ens oferirà un bon espectacle.

Carles Schnabel és llicenciat en biologia, però es dedica professionalment a la divulgació de l’astronomia. Va ser director científic i actualment és vicepresident de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. És coordinador de les observacions d’ocultacions i col·laborador en l’elaboració de les efemèrides per la revista Astrum.

-Publicitat-