L’aire que respirem

0
aire respirem astronomia sabadell

Dimecres 15 de gener de 2020
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

L’aire que respirem

A càrrec de Xavier Giménez-Font

En aquesta xerrada s’explicaran històries curioses i sorprenents sobre les substàncies que componen l’aire i com es relacionen amb el món que ens envolta.

Xavier Giménez-Font és professor titular del Departament de Ciència dels Materials i Química Física de la Universitat de Barcelona. Docent en química ambiental i química física de materials, investigador en simulació computacional de reaccions químiques i en innovació docent. Ha investigat a la Universitat de Perusa (Itàlia), al CNRS de París i a la Universitat de Califòrnia-Berkeley. Autor d’un centenar d’articles científics, també exerceix com a divulgador científic.

-Publicitat-