El cel és verd, tothom ho sap! 25 anys fent pinya!

0
el cel es verd castellers sabadell

Dimecres 5 de febrer 2020
EOI. Brujas, 165
17.00 h
Entrada gratuïta

El cel és verd, tothom ho sap! 25 anys fent pinya!

Amb motiu del 25è aniversari dels Castellers de Sabadell, la seva cap de colla Bea Jiménez i Victòria Calvet, membre del grup de grallers dels Saballuts, oferiran una xerrada sobre la colla castellera de la ciutat.

En la xerrada faran un recorregut per la història de la colla des dels seus inicis fins a l’actualitat, ens explicaran els valors que es promouen en una colla castellera, quins són els diferents factors que juguen un paper important en els assajos i en les actuacions, i també ens presentaran els diferents grups que formen part d’una colla castellera i el rol o els rols que hi té cada un dels seus membres.

També ens comentaran algunes curiositats sobre el món casteller.

-Publicitat-