Gestionant el dolor crònic. Cafè Científic

0
dolor cronic cafe cientific sabadell

Dimarts 25 de febrer 2020
UES. Salut, 14
19.00 h
Entrada lliure

Gestionant el dolor crònic.

A càrrec de Jenaro Mañero, Metge especialista en Anestesiologia i Reanimació.

A l’Estat espanyol, un 12% dels adults pateixen dolor crònic, el 31% dels quals de manera continuada. Com afecta aquest dolor a la meva qualitat de vida? Serà per sempre? Quins tractaments i teràpies hi ha al meu abast quan la causa que el provoca no té cura? Puc prendre morfina tota la vida? No em faré addicte? Què em poden oferir des de les unitats de dolor hospitalàries, com la del Parc Taulí, per donar-hi resposta?

Organitza: Corporació Sanitària Parc Taulí

Cafè científic

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica que se celebra a molts llocs del món que té com a objectiu estimular la conversa i l’esperit crític, debatre, interactuar i dialogar fora de l’entorn acadèmic. Els Cafès Científics de Sabadell estan adherits des de la primera edició a la xarxa internacional de Cafès Científics

Amb la participació de: l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), l’Associació per la Defensa i l’Estudi de la Natura (ADENC), l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, la Fundació Bosch i Cardellach, la Corporació Sanitària Parc Taulí, La Ruda amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica, la Unió Excursionista de Sabadell (UES) i l’Acadèmia de Ciències Mèdiques.

-Publicitat-