On són els límits de la memòria?

0
on son limits memoria sala teatre avan sabadell

Dijous 6 de febrer de 2020
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
19.00 h
Entrada gratuïta

On són els límits de la memòria? Quan els noms s’esborren

Explicar als més petits de casa perquè l’avi s’equivoca de nom quan els hi parla o per què
l’avia fa sempre la mateixa pregunta pot ser molt difícil. La malaltia d’Alzheimer pot tenir un gran impacte a la família, també per als nens i nenes. Cada infant o adolescent pot reaccionar de forma molt diferent davant d’aquesta situació.

Entendre què és l’Alzheimer serà important per ajudar-los a adaptar-se als canvis. LaSala i l’AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia) han organitzat aquesta trobada per donar eines per poder explicar de manera senzilla i entenedora aquesta malaltia. I així, ajudar als infants a gestionar algunes emocions que poden sentir, com la frustració o la confusió. Forma part del cicle de xerrades ‘A LaSala parlem de tot’

Les neuropsicòlogues de l’AVAN Marina Altés i Cristina Hervàs seran les encarregades
de conduir aquesta trobada.

Activitat relacionada amb l’espectacle LA DERNIÈRE DANSE DE BRIGITTE,
que es podrà veure a LaSala el dissabte 22 de febrer (20.00 h).

-Publicitat-