Què és la sarsuela? Didàctica musical

0
sarsuela sabadell

Dimarts 25 de febrer 2020
Fundació Bosch i Cardellach. D’En Font, 1
19.00 h
Entrada lliure

Què és la sarsuela? La sarsuela com a tipologia operística.

A càrrec d’Albert Ferrer Flamarich.

Parlarem de l’origen i desenvolupament de la sarsuela com a manifestació operística a Espanya amb les seves característiques musicals, tipologies vocals i temàtiques des dels seus orígens durant el segle XVII fins a l’actualitat. També s’hi aborda la diferència entre ària i romança; la difusió de la sarsuela en cafès, salons, liceus i ateneus; la diferencia entre sainet, revista, pasillo, paròdia dramàtica; particularitats i estils de la zarzuela grande durant els anys 20 i 30. Tot il·lustrat amb incursions musicals i guia d’audició de títols com La verbena de La Paloma, La revoltosa, El baile de Luis Alonso, La Tempranica, Luisa Fernanda, etc.

Organitza: Joventuts Musicals i Fundació Bosch i Cardellach

-Publicitat-