A la meva habitació, i altres vídeos del CCCB en obert

0
a la meva habitacio cccb video
Continguts en oberts que pots trobar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
A la meva habitació. Soy Cámara

El vídeo assaig del Soy Cámara del CCCB es fixa en com l’arquitectura, l’urbanisme, els avatars socials i culturals i el progrés en les tecnologies de la comunicació han revolucionat la nostra concepció del que és íntim, privat i públic. En definitiva, recorre la història que porta del diari íntim del XIX al bloc del XXI.

Guió i direcció: Andrés Hispano i Félix Perez-Hita
Participants: Pau Waelder, Antoni Marí, Paula Sibilia, José Luis Pardo, Rosana Antolí
Autors/es: Andrés Hispano, Fèlix Pérez-Hita

 

Alçar les mans, aquestes, brutes. Recital

Des dels anys setanta fins als nostres dies, poesia i feminisme s’entrellacen per despertar consciències, bufetejar els pensaments apàtics i conformistes, enderrocar qualsevol intent de justificació apresa.

En aquest recital poètic, comissariat per Sònia Moll i Heura Marçal, les poetes Adriana Bertran, Alba Camarasa, Maria Cabrera i Mireia Calafell, reciten textos propis i de Maria Beneyto, Maria Mercè Marçal, Maria Cinta Montagut i Marta Pessarrodona, amb l’acompanyament musical al violoncel de Laura Sanz que interpreta els Preludis de Sofia Gubaidúlina i les melodies d’Hildegarda de Bingen.

Participants: Adriana Bertran, Alba Camarasa, Maria Cabrera, Mireia Calafell, Laura Sanz, Sònia Moll, Heura Marçal

Entrevistes CCCB

Entrevistes amb algunes de les personalitats més destacades del panorama cultural internacional amb la intenció de fer-nos arribar les seves idees i pensament.  Les temàtiques són diverses: internet i cultura digital, feminismes, canvi climàtic, ciència i humanitats, ciutats i espai públic, filosofia, llengua i literatura, els populismes o el postcapitalisme, entre molts altres temes.

Les paraules que encara no tenim

Un cicle pren com a punt de partida el gest radical del feminisme dels anys setanta per explorar les qüestions pendents per part dels feminismes actuals i altres moviments d’emancipació col·lectiva.

feminisme

 

-Publicitat-