Círculo de lectores confinados al Librerío de la Plata

0
círculo de lectores confinados

La llibreria El Librerío de la Plata ens proposa la lectura com a experiencia compartida durant el confinament.

Círculo de lectores confinados

Va començar amb la idea de quinze dies, quinze contes. Però en realitat seran més. Cada dia, mentre duri la quarentena, publicaran a la seva web un conte, gràcies a la col·laboració d’editorials com Alfaguara,  Candaya,  Contraseña,  Edicions del Periscopi , Errata Naturae, Impedimenta, Jekyll& Jill, La Navaja Suiza, Las afueras, Libros del Asteroide,  Males Herbes Minúscula, Nórdica Páginas de Espuma  Periférica, Raig Verd, Rata_Books, Salto de Página, Sexto Piso y Tránsito.

Després de 7 setmanes, el cercle ha arribat al seu final, la lllibreria ja pot obrir i el contes confinats els trobaràs disponibles aquí.

 

-Publicitat-