Cuarentena Fest, Festival de música en temps difícils

0
cuarentena fest

Del 16 al 23 de març 2020

Cuarentena Fest, Festival de música en streaming en temps difícils

Una proposta de músics i segells independents dels nostre país, que han trobat una fórmula creativa de continuar amb els concerts.

Durant El Cuarentena Fest més de trenta artistes independents oferiran concerts des del seu espai de creació. És a dir, des del seu dormitori. Concerts diaris amb una idea clara: que la música no s’aturi!

Podeu seguir-ho des de la web del festival o a través dels canals de youtube de cada artista.

El festival dará comienzo el próximo 16 de marzo y ofrecerá, hasta el 27 de marzo las actuaciones de los grupos participantes. El público podrá conectarse a través de los canales de youtube de los artistas o verlos todos en cuarentenafest.tumblr.com

Que la música no pare, no.

Artistes confirmats

Air, Alien Tango, Ángel Calvo, Ayalga, Betacam, Bárbara, Cariño, Carlota, Casero, Confeti de Odio, Daniel Daniel, Estrella Fugaz, Evripidis and his tragedies, Ganges, Jose Ignacio Martorell, Kids from Mars, lashormigas, Le Nais, Lois, Marcelo Criminal, Malamute, Marcos y Molduras, Megansito El Guapo, Paco Moreno, PAvvla, Pixel de Stael, rebe, Santi, Stephen Please, Valdivia i més pendents de confirmar.

Alien Tango

-Publicitat-