El Teatre Lliure al sofà, propostes per seguir des de casa

4
el teatre lliure sofa hamlet
El Teatre Lliure al sofà

El Teatre Lliure ens proposa tot un seguit de continguts teatrals a través de les xarxes socials perquè durant aquests quinze dies poguem seguir gaudint del teatre

El #TeatreAlFil, via twitter. Aquí publicaran el text de les diverses peces breus de l’espectacle “Clàssics desgenerats”, estrenat la temporada passada dins el cicle “Dones Lliures”.

Resultado de imagen de collage

#15dies15anècdotes al seu feed d’Instagram. Fer memòria compartint imatges de 15 espectacles emblemàtics del Teatre Lliure i una anècdota curiosa relacionada.

#LliureAlSofà perquè poguem anar al teatre sense sortir de casa. Podrem veure alguns espectacles sencers a través del seu compte de Youtube (només es poden veure els dies i horaris indicats).

La primera obra serà Hamlet de William Shakespeare, dirigida per Pau Carrió  i protagonitzada per Pol López. Es podrà veure de dijous 19 a dissabte 21 de març a les 20h i diumenge 22 de març a les 18h, seguint els horaris habituals d’exhibició d’espectacles del Teatre.

Continua amb Jane Eyre: una autobiografia. L’obra protagonitzada per Ariadna Gil es podrà veure en obert i de forma gratuïta del dijous 26 al dissabte 28 de març a les 20h. i diumenge 29/03 a les 18h. al canal Youtube del Teatre Lliure aquí.

Dues dones ballen soles. Del 16 al 19 d’abril. De dijous a dissabte: 20h. Diumenge: 18 h

Resultado de imagen de hamlet pol lopez

-Publicitat-

4 COMENTARIS