Fotos de dones fetes per dones

0
fotos de dones ues sabadell

Del 5 de març al 19 d’abril 2020
Espai Cultura Fundació 1859. D’En Font, 25
Dm a dv: 17 a 20:30 h / Ds 11 a 14 h i 17 a 21 h / Dg: 11 a 14 h / Dll i festius tancat
Entrada lliure

Fotos de dones fetes per dones

Sis fotògrafes de la secció de foto i vídeo de la UES han volgut fer una petita aportació al Dia Internacional de la Dona Treballadora amb una exhibició on cada una aporta la seva mirada fotogràfica. Són l’Àngela Castellví, la Carme Vidal, l’Elisa Bernat, la Rosa Ferré, la Rosa Colomé, l’Elvira Coma i la Mercé Boladeras.

La secció de foto i vídeo de la UES és un col·lectiu format per un grup de persones aficionades a la fotografia, especialment en els seus vessants artístics i socials. Es reuneixen tots el dimarts a les 20 h per parlar de fotografia i organitzar diverses activitats relacionades amb la seva pràctica, principalment concursos, tallers o exposicions grupals.

Aquesta moostra fotogràfica està organitzada també en el marc del 50è avniersari de la Unió Excursionista de Sabadell.

 

-Publicitat-