La tecnologia aplicada a la salut. Mobile Week Sabadell

0
tecnologia aplicada a la salut sabadell

Dimecres 4 de març de 2020
Casal Pere Quart. Rambla, 69
19.00 h
Entrada lliure

La tecnologia aplicada a la salut. Mobile Week Sabadell

Es mostraran alguns exemples de com l’àmbit de la salut està experimentat una autèntica revolució gràcies a l’ampli ventall de possibilitats derivades dels avanços de la tecnologia digital on, a més de contribuir a facilitar la feina dels professionals mèdics i dels investigadors, estan contribuint a millorar la salut de les persones.

Reconstrucció en 3D com a element clau en la cirurgia.
Ferran Fillat, Metge del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Parc Taulí Hospital Universitari i responsable del Laboratori 3D de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí-I3PT

Realitat virtual com a eina terapèutica en un hospital.
Sol Fernández i Guillem Navarra, Neuropsicòlegs del CIBERSAM i CIBERES adscrits a l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí-I3PT

Atenció Immediata al malalt greu per 5G.
Anna Benavent, directora d’Organització i Sistemes d’Informació de Parc Taulí Hospital Universitari i Luís Renter-Valdovinos, Metge de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques de Parc Taulí Hospital Universitari i responsable del Programa de Telemedicina Pediàtrica Taulí VIPECare i SEM Pediàtric.

Modera:
Manel Sabés, biofísic

Col.labora: Parc Taulí Hospital Universitari

L’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) és el resultat de la integració de l’excel·lència en el coneixement i la capacitat innovadora i de millora dels grups de recerca, integrats en les línees de recerca i pertanyents a les entitats constituents de l’Institut: Corporació Sanitària Parc Taulí, Fundació Parc Taulí, UDIAT Centre de Diagnòstic, Sabadell Gent Gran Centre de Serveis i Universitat Autònoma de Barcelona.

-Publicitat-