Teatre i òpera a Sabadell, en versió virtual

0
teatre opera a sabadell

Obres de teatre i òperes que pots veure en format digital

Els Pirates del Sol. Teatre del Sol

Els Pirates del Sol, relata la història del jove Frederic que, per un error de la seva mainadera Ruth, es troba contractat com aprenent en un vaixell pirata. El seu estricte sentit del deure fa que pretengui abandonar “l´ofici” tot just al complir la majoria d´edat.
El mateix dia del seu aniversari coneixerà a Mabel, la filla del Mariscal, i tots dos s´enamoraran. Però els seus companys no estan disposats a deixar marxar tan fàcilment al jove. Entre ells i la mainadera intentaran retenir Frederic pels seus particulars interessos.

Golfus de Roma. El Ciervo Teatre

Es tracta d’una divertida comèdia musical clàssica: hi ha un gran embolic d’entrades i sortides amb un final feliç i apta per a tots els públics. El protagonista és Pseudolus, esclau del ciutadà romà Hero, que vol obtenir la seva llibertat a qualsevol preu. Per aconseguir-ho, desplegarà tota mena de trampes i enganys per tal que el seu amo pugui fugir amb la seva enamorada, Philia. En aquest gran embolic de faldilles, Pseudolus hi embolicarà tot el veïnat: l’alcavot Lycus i les seves noies; els pares de Hero, Senex i Domina; i el noble ancià Erronius, que porta vint anys a la recerca dels seus fills perduts en mans de pirates. I fins i tot el capità Miles Gloriosus i els seus legionaris, així com Hysterium, l’esclau en cap de Senex. Aconseguirà Pseudolus la seva preuada llibertat?

Primer acte
Segon acte

Ratatouille. Joventut de La Faràndula

La història narra les aventures d’una rata, Remy, amant de la cuina i la restauració, que somia convertir-se en un gran xef francès. Tot i tenir l’oposició de la seva família i la dificultat evident de tenir una rata als fogons d’una cuina, té la gran sort de trobar-se amb en Linguini, un jove rentaplats, amb el qual s’aliaran per complir els seus respectius somnis. La passió d’en Remy per la cuina posa de cap per avall el món de la restauració parisenc amb una trepidant i emocionant aventura. Aconseguirà en Remy convertir-se en un gran xef?

La Bella i la Bèstia. Joventut de La Faràndula

Després d’una historia d’amor com va ser La Ventafocs, o la història d’amistat sincera amb El Món del Màgic d’Oz, us presento un nou musical on l’AMOR I l’AMISTAT prenen un valor imprescindible. Aquesta nova visió de la Bella i la Bèstia, vol ser un homenatge a aquelles amistats sinceres i innocents de nens, on la distància dels anys no és un obstacle per triomfar l’Amor.

Amb més il·lusió que mai agraeixo a tot l’elenc que s’ha volgut sumar a aquest somni per fer de la Bella i la Bèstia, un gran espectacle de llum, música, i color. Se’ns dubte és el musical més gran que he dirigit i us desitjo que us transporti al món de la fantasia i us ajudi a somniar i a pensar, que amb esforç tots els vostres somnis es poder fer realitat.

Amb la pujada de teló, dedico aquest muntatge al Joan i a la Dolors, per tot el camí que vam fer plegats en els muntatges anteriors.

Resultado de imagen de bella i la bestia joventut de la farandula

Rapunzel. La Princesa perduda. Joventut de La Faràndula.

Es tracta d’un musical inspirat en la coneguda història dels germans Grimm, però adaptada a l’actualitat. L’obra compta amb una acurada posada en escena, amb una escenografia espectacular, amb la música realitzada per Xasqui Ten i les coreografies per la Montse Argemí de l’escola de dansa Bots. Més de 70 actors participen en el muntatge sota l’atenta mirada dels seus directors, Salva Peig i Maria Pla.
Obra musical infantil, adreçada a qualsevol tipus de públic

No és tan fàcil. Companyia Estrena Morena

Obra No és tan fàcil de Paco Mir, amb Marta Tricuera, Carles Prats i Jep Barceló.

Una divertida comèdia sobre el món del matrimoni, escrita pel popular dramaturg i actor Paco Mir, component del Tricicle. Estrenada l’any 2000, aquesta comèdia està farcida de gags i ha estat portada amb gran èxit en més de cinquanta produccions a Catalunya i a l’estat espanyol.

Els justos. Algalliner. D’Albert Camus.

Coincidint amb el centenari del naixement  d’Albert Camus la companyia de teatre al GALLINER ha decidit portar a escena un dels seus textos més fascinants i atractius. Els justos, estrenada l’any 1949 a França, està ambientada en un context de revolució i efervescènica política molt agitada. L’obra explica la història d’un grup terrorista que vol atemptar contra un personatge
rellevant que representa i exemplifica la tirania del poder. Camus ens mostra les dues faccions o posicions que es creen en l’organització a través de la ideologia més o menys radical dels seus membres, és a dir, els dos punts de vista revolucionaris que encarnen els dos principals protagonistes.

Resultado de imagen de els justos al galliner

Una trama mal ordida. Encert

Un cas d’intriga a Sabadell els anys cinquanta

“A l’arribar a l’edat de jubilació, el sabadellenc Quirze Ginebró i Balasch, industrial del tèxtil, no té ganes de seguir el peu del canó i vol posar algú al front de l’empresa.

Per a explicar a la família la decisió que ha pres, convoca els quatre fills a la torre de Bellaterra, on viu amb la Paula, la seva dona.  Al vespre, mentre es tanca al despatx per a preparar els documents, reapareixen antigues rivalitats entre els fills i surt a relluir la cobdícia d’alguns.

Però un fet inesperat fa que les coses canviïn l’endemà al matí…

Òpera dels Amics de l’Òpera de Sabadell

Se sumen també a la proposta #theshowmustgoon oferint vuit òperes de producció pròpia gravades en directe al Teatre Auditori de Granollers, amb l’acompanyament musical de l’Orquestra Simfònica del Vallès

Ho trobaràs a Opera.cat

Imatge

Anirem afegint noves propostes que ens arribin

-Publicitat-