Nou canal YouTube de l’Espai Cultura i Espai Natura

0
nou canal youtube espai cultura natura

La Fundació 1859 Caixa Sabadell obre un nou canal de YouTube per compartir vídeos sobre les activitats de l’Espai Natura i l’Espai Cultura. D’aquesta manera, i juntament amb l’app, posen a l’abast de tothom continguts pedagògics i d’entreteniment.

Animals de granja i Pasqua

Els primers vídeos publicats són sobre el dia a dia dels animals de la granja: el cavall, la vaca, els porcs, les gallines, les cabres, les ovelles i els ànecs. Aquests breus vídeos expliquen les característiques de cada animal, el vocabulari específic per a cada espècie, la seva alimentació i manteniment, el seu aprofitament i el seu paper dins del món rural tradicional.

videos youtube animals granja

Aquests vídeos també es posaran a disposició de centres d’ensenyament,
principalment de cicles d’infantil i primària, per tal que puguin fer-los servir com a
recurs pedagògic en les aules virtuals.

Coincidint amb el començament de la Pasqua, també s’han publicat els vídeos: taller de decoració d’ous de Pasqua i el conte de la “Llegenda dels Ous de Pasqua”.

videos youtube pasqua

I més continguts que aniran afegint aquests dies.

-Publicitat-