Relats des del confinament. Tres Homes Grossos

0
relats des del confinament tres homes grossos
Relats des del confinament. Tres Homes Grossos

Més propostes de “cultura des del sofà”. En aquest cas, relats curts, gravats amb el mòbil, gentilesa de Tres Homes Grossos,  companyia teatral creada el 2016.

Creacions pròpies que ara comparteixen en aquests dies de confinament. Historietes inspirades en aquests estranys moments. Reaccions de diversos personatges, sovint en clau d’humor, enfront les circumstàncies que ens envolten.

Peces curtes, àgilment digeribles, que poden semblar efímeres però que tenen voluntat de perdurar, ni que sigui com a testimoni, d’uns moments claus de la nostra existència.

relats confinament tres homes grossos

La companyia Tres Homes Grossos.

Creada a finals del 2016, amb la voluntat de produir i representar obres de teatre pròpies (micro i midi teatre). Amb l’objectiu de moure cultura, moure idees i creativitat, moure gent inquieta i moure teatre.

La companyia està integrada per:
Lídia Guarch
Jordi Cantó
Lluís Saus
Toni Díaz
Francesc Cutchet

En Jordi Cantó i en Lluís Saus són actors amb una llarga trajectòria, que han estat vinculats durant molts anys a diverses companyies de teatre.

Toni Díaz és gestor cultural, dissenyador gràfic, formador i especialista en màrqueting, autodidacta, inquiet i observador.

Francesc Cutchet és escriptor. Kafkià o surrealista. Guanyador de diferents concursos de microrelats i literatura.

Lídia Guarch, de formació humanística (és de lletres). Li agrada escriure i pintar.  Des de gairebé els seus inicis ha estat vinculada a la Companyia, tant com a actriu com a gestora.

-Publicitat-