Del 5 de març al 6 de juny 2022. Museu d’Art Modern de Céret

Chaque visage est un lieu. Jaume Plensa

Després de l’èxit de l’exposició El silenci del pensament el 2015, l’artista català Jaume Plensa torna al Museu d’Art Modern de Céret amb dotze escultures i una vintena de dibuixos originals de gran format, totes elles obres recents creades entre el 2019 i el 2021.

Chaque visage est un lieu explora el tema del rostre, convertit en un dels temes preferits de l’artista. Aquest títol s’ha extret dels textos i poemes escrits pel propi Plensa i que es poden llegir a la publicació que acompanya l’exposició.

Artista nòmada que ha viscut a Berlín, Brussel·les, Londres, Jaume Plensa s’expressa a través del dibuix, el gravat, l’escultura o la fotografia. El cos és un dels seus temes essencials. Les seves instal·lacions a l’aire lliure, fàcilment reconeixibles, s’han estès a espais públics d’arreu del món: Estats Units, Japó, Brasil, Itàlia, Alemanya…

Reobertura del Museu d’art modern de Céret

Després del seu tancament el novembre de 2019, el museu ha reobert les seves portes el passat mes de març, amb un edifici notablement ampliat (1.300 m2 addicionals) i una nova museografia per a la col·lecció permanent. Un nou pabelló dissenyat per l’estudi d’arquitectura Pierre-Louis Faloci, gran premio nacional d’arquitectura 2018 a França.

Entrada general: 10 € / reduïda: 7€ / gratuïta fins a 12 anys.

Horari: de dimarts a diumenge de 10 a 18h / web

-Publicitat-