Convertir Calonge en un poble de llibres pot semblar una idea boja. I segurament ho és. Però respon a un clar interès en revitalitzar l’activitat socioeconòmica i cultural d’aquest poble del Baix Empordà. Sis llibreries que es poden convertir aviat en nou establiments dedicats a la venda de llibres, i és que l’Ajuntament ha obert una nova línia de subvencions per seguir enfortint aquesta primera BookTown de Catalunya.

7 cicles literaris

Els 7 cicles entorn de la lectura comptaran amb activitats el primer cap de setmana de cada mes i estan pensats per a tot tipus de públic. Complementen la programació cultural habitual del municipi i les activitats que desenvolupen cadascuna de les 7 llibreries de “Calonge, Poble de Llibres”. Hi haurà recitals poètics amb degustació de vins, converses i concerts de petit format que combinen diàlegs, lectures i actuacions musicals; un cicle que busca la complicitat entre l’art de la literatura i les arts escèniques; l’hora del conte, tallers de còmic o teatre, entre d’altres activitats.

Llarga vida al poble del llibre!

-Publicitat-