Serveis de Comunicació

Posa al dia el teu “aparador” digital

Weekand Comunicació

#ElFuturDigitalésAVUI

Els temps que vivim han accelerat un procés imparable: la digitalització. Qualsevol negoci necessita, més que mai, una presència digital, no només per donar-se a conèixer sinó també per interactuar amb el seus clients, comunicar a temps real, destacar per sobre d’altres competidors o arribar directament al seu públic quan no és possible la relació presencial.
I el nostre “aparador digital” ha de ser professional i atractiu, i ha de reflectir la nostra marca de manera adequada.

Visibilitza i promociona el teu negoci a les xarxes

Instagram, Facebook i altres plataformes són els teus aparadors digitals! Cuida’ls i fest’hi el teu lloc.
Exposa els teus productes.
Mostra com treballes.
Elabora una narrativa pròpia.
Sigues únic: destaca. Però sigues honest, espontani, autèntic.

Cuida la imatge: publica bones fotografies!

Tots podem fer fotografies amb el mòbil però… si volem donar una imatge professional ens cal… un fotògraf professional. És ESSENCIAL.
I això no vol dir necessàriament fer una sessió molt llarga i costosa amb un equip molt sofisticat. Nosaltres podem aconseguir fotos molt atractives en poc temps: coneixem el llenguatge que triomfa a les xarxes i sabem com treure el màxim partit d’una càmera… o també del mòbil.

Accions que et proposem

Gestió de xarxes socials (Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube…). Publicar continguts, gestionar la interacció amb els clients, activar accions que captin públic, etc. Elevar la teva xarxa al nivell professional, amb estadístiques de l’impacte obtingut per rendibilitzar-la al màxim.
Fotografia corporativa o artística (per les pròpies xarxes o per la web, catàlegs, botiga…)
Vídeos promocionals (des de vídeos curts per a xarxes fins a reportatges més elaborats)
Notes de premsa i seguiment de notícies publicades als mitjans de comunicació
Newsletters (butlletins de notícies per informar de forma periòdica el nostre públic).
Contingut patrocinat a les xarxes per arribar a un públic molt segmentat: exactament el que tu busques. Facebook Ads, Google Ads, Instagram…
Content marketing o màrketing de continguts: elaborem contingut de qualitat per a la teva web, un blog, xarxes socials, e-mail marketing, etc. per generar confiança al client i construir una imatge sòlida de marca. El contingut de qualitat és ESSENCIAL.

Servei estable o puntual?

El millor és contractar un servei de comunicació mensual amb una quota fixa. I optar puntualment per serveis extres (sessions fotogràfiques, campanyes temporals, sortejos, etc.) a un preu a convenir.
Els clients que gaudeixen d’un servei mensual (per exemple, la gestió d’una xarxa social) gaudeixen de preus especials per als serveis extres. Ens adaptem a la teva situació!
Però també es poden pactar uns serveis concrets per a un període acordat, sense un compromís mensual.

Aprèn amb nosaltres per gestionar-ho tu sol en el futur (mentoring)

Hi ha negocis petits que no es poden permetre cada mes un community manager que els porti les xarxes i la comunicació. O prefereixen fer-ho ells mateixos. Però els falten eines o no acaben de saber treure’n el màxim partit. En aquest cas nosaltres t’oferim un servei de “mentoring” (guiatge, assessoria), on t’ensenyem a gestionar les xarxes socials amb sessions pràctiques (“learn by doing”: aprèn fent-ho) perquè en poc temps puguis
ser autònom amb un resultat força professional.
El mentoring inclou consells sobre: com i quan publicar, ús dels hashtags, com etiquetar, com interactuar amb els seguidors, com triar les imatges, com millorar les fotos amb una edició senzilla, com aconseguir més seguidors, etc.

Pressupostos a mida

Vivim temps de canvis i incerteses, i ens hem d’adaptar a un moment complicat. En som conscients i ajustem el pressupost en funció de les teves necessitats. Podem començar per uns plans bàsics adaptats al volum del teu negoci, per molt modest que sigui, i, quan vegis els primers resultats, sempre et pots animar a créixer l’abast del teu pla de comunicació.

Qui som

Som especialistes en xarxes socials i màrketing digital.
Som creadors de continguts.
Som fotògrafs i creadors audiovisuals.
I abans que res som periodistes amb prop de 30 anys d’experiència a la premsa local i nacional. Tot això ens dóna un coneixement profund i ampli del sector.

Hem treballat/col·laborat:

Promoció Econòmica de Sabadell, SL (Vapor Llonch), Diari de Sabadell, Agència dECOmunicació, Cambra de Comerç de Sabadell, Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859-Espai Cultura, Fundació Ecologia Emocional, Cuina Vallès, Els Fogons del Mercat, B2BRouter, Cèl·lula estudi de disseny…

El nostre gran atractiu: oferir redacció de continguts + gestió de xarxes
+ fotografia professional + vídeo en UN SOL SERVEI a mida.

Contacte:
gemma@weekand.net