David Bowie Is. Museu del Disseny de Barcelona

0
The Archer Station to Station tour, 1976 ® John Robert Rowlands

Museu del Disseny. Plaça de les Glòries 37. Barcelona
Fins el 25 de setembre de 2017. 
Preu: 9,90-24,90 € / compra online


El Victoria and Albert Museum de Londres va gaudir d’un accés sense precedents al David Bowie Archive per preparar la primera retrospectiva internacional sobre l’extraordinària trajectòria de David Bowie, un dels artistes més innovadors i influents del nostre temps

David Bowie Is explora els processos de David Bowie com a músic innovador i icona cultural, a través d’un recorregut pel seu estil canviant i reinvenció constant durant cinc dècades. L’exposició també se centra en la seva obra col·laborativa amb artistes i dissenyadors, i demostra com el treball de Bowie va influir i va rebre la influència de moviments més amplis de l’art, el disseny, la música i el teatre.

L’exposició reuneix més de 300 objectes, que inclouen fotografies, caràtules de discos, lletres manuscrites, vestuari original, dissenys d’escenaris i material inèdit dels concerts de l’artista durant les cinc dècades passades.

Una mirada profunda a la manera en què l’art de David Bowie ha inspirat altres artistes per desafiar les convencions i buscar la llibertat d’expressió..

-Publicitat-