25 d’ocbure de 2023 fins l’11 de FEBRER de 2024. Caixa Fòrum Barcelona

L’arbre del que encara no saps

Comissariada per Caterina Almirall, l’exposició s’emmarca en el programa Suport a la Creació’22. Comisart, i es concep com un conjunt que al·lega ser juntes per fer art, perquè, més enllà de les aportacions individuals, treballar significa compartir.
Amb aquesta idea, la mostra aplega un seguit d’obres d’artistes internacionals, entre les quals trobem Leonor Antunes, Karla Black, Magda Bolumar, Patricia Dauder Torruella, Gego, Silvia Gubern, Aurèlia Muñoz, Charlotte Posenenske, Rosemarie Trockel, Dora García, Rachel Harrison, Agnes Martin, Valeska Soares, Rachel Whiteread, Belén Rodríguez, Damaris Pan i Rosemarie Castoro. Totes se senten partícips d’un context, d’una xarxa, d’un ecosistema més ampli del qual s’alimenten i en el qual nodreixen, com mares i filles.

Entrades: 6 € / compra online

Caixa Fòrum. Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038 Barcelona

Fotografia: Belén Rodríguez Pool 2017 @Belen Rodríguez Vegap Barcelona 2023
-Publicitat-