Del 8 de febrer al 8 de març de 2024. Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. Passeig Manresa, 20

El proper dijous 8 de febrer a les 19:00h. s’inauguren dues noves exposicions:

Simplificar l’espai, Sala 1
Emília Boix – Pintura, gravat i dibuix

“Negre, blanc, gris, ocre, blau. Simplicitat i silenci s’imposen a l’expressió d’elements i formes bàsiques, bsucant sempre la solidesa de la seva austeritat cromàtica. (…) Simplificar les formes, l’arquitectura, la ciutat, simplificar la vida”

La taula, Sala Cub d’Assaig
Montserrat Senserrich – Frottage

“L’enamorament de la taula ve de lluny i, any rere any, a l’estiu, aquesta passió es revifa amb el retrobament i els àpats cerimoniosos que hi celebrem. Com un testimoni mut, recull i absorveix tot allò que al seu voltant ha estat dit, compartit i, fins i tot, silenciat, constatant el pas del temps en les nostres vides.”

Simplificar l’espai i La taula es podràn veure fins el 8 de març a L’Acadèmia de Belles Arts.

Entrada lliure i gratuïta

Fotografia: La taula, Montserrat Senserrich
-Publicitat-