Tallers Mini Innova: Realitat virtual i Apps

0

Divendres 20 d’octubre / Dissabte 21 d’octubre 2017
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Carrer d’En Font, 25

Una programació pensada per acostar els nens i nenes més petits a la robòtica i a les noves tecnologies d’una forma lúdica i creativa:

Taller de Realitat Virtual

En aquest taller cada participant desenvoluparà un creació pròpia de Realitat Virtual, que podrà incloure escenaris, personatges i interaccions. Una creació, per exemple, que relati una història o que funcioni com un videojoc. Aquestes creacions podran visualitzar-se de manera totalment immersiva a través d’un telèfon mòbil i amb un visor de realitat virtual (com ara un Google Cardboard), o bé de manera semi-immersiva (sense el visor).

Els participants descobriran els aspectes bàsics de la narrativa immersiva i els videojocs immersius (planificació argumental, seqüencial i espacial, dinàmiques de joc…), coneixeran les bases indispensables de la creació tridimensional (objectes i espais 3D) i aprendran a programar objectes i accions a través d’un entorn de programació visual per blocs.

Durada: 4 sessions de 2 hores
Horari: divendres de 18 a 20 h
Edats: de 10 a 16
Preu: 50 €

Taller Crea una App d’Android

Aprendrem a dissenyar i desenvolupar una aplicació mòbil a través d’una eina en línia molt senzilla, Mobincube. També tractarem temes com són els bons usos del telèfon mòbil, el foment de la iniciativa personal i el treball cooperatiu.

Durada: 4 sessions de 2 hores
Horari: dissabtes d’11.30 a 13.30 h
Edats: de 12 a 16
Preu: 35 €

  • Cal inscripció prèvia. Reserves per correu o telèfon 93 728 66 50

 

-Publicitat-