Jo sento

2

Avui us descobrim una petita joia realitzada per la directora holandesa Elsbeth van Noppen. Un documental sobre dos nens que s’atreveixen a veure i experimentar el seu entorn d’una manera diferent, d’una forma pura. Que ens vol fer reflexionar sobre aquesta mirada meravellada que tenim quan veiem les coses per primera vegada, sobre la nostra forma de sentir. Que explora la naturalesa de la percepció i com aquesta es troba lligada al nostre jo més íntim.

La Jasmijn té vuit anys. Li encanta abraçar els arbres i parlar amb el seu àngel de la guarda. Tot el que toca es transforma en un ésser viu i conscient. El Robert té deu anys. Li agrada estar en contacte amb la natura. Puja als arbres tan alt com pot, veure formes als núvols i parlar amb animals. El bosc és el seu lloc segur, on hi va per escapar d’una realitat quotidiana que no sempre és fàcil.

Bona setmana!

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Van Noppeper, la directora del “Jo sento” toca amb delicadesa un tema molt actual, molt: la línia de trobada ( ja perduda?) entre natura i cultura. Hi trobo un punt de vista massa tou, un univers de fades dins d’un món de monstres.
    Ho sento.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom