L’autoretrat com a forma d’exploració

2

L’artista hongaresa Flora Borsi estava jugant a fer-se autoretrats amb el seu gos quan es va adonar que els seus ulls s’assemblaven molt. A partir d’aquí va començar la impactant sèrie Animeyed, sempre a partir de l’autoretrat . L’essència de les seves fotos, diu, és visualitzar impossibles. També li interessa la representació femenina i la relació entre cos i jo.

En el seu treball artístic, utilitza la manipulació fotogràfica per crear imatges surrealistes centrades en la identitat, les relacions, les emocions i els somnis. A partir d’idees conceptuals crea belles evocacions d’emocions universals.

Bona setmana!

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Cert!, molt cert!, hom s’acaba semblant al seu “animal de companyia”!: sigui gos , peix , marit, esposa, company o companya sentimental.
    Només cal mirar-los als ulls.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom