Els Amics de les Arts, Chambao i la Salseta del Poble Sec a la Festa Major de Sabadell

0
L'alcalde Juli Fernàndez durant la presentació de la Festa Major 2017 | Juanma Peláez (Nació Sabadell)

La Festa de Major de Sabadell d’enguany, que se celebrarà de l’1 al 4 de setembre, ha destapat l’agenda farcida d’activitats aquest dimecres. La música, un dels grans reclams, comptarà amb les actuacions d’Els Amics de les Arts, Chambao i les formacions locals Ovella Xao i The Wild Goats, que es pujaran a l’escenari de l’Eix Macià el dia 2. De fet, és una de les novetats, la concentració de concerts que aniran des de les 21 hores fins a les 3 de la matinada.

També la nit electrònica, reservada per a divendres a la nit al mateix lloc, amb LokitoLopongo, les Sueques i DJ The Zombie Kids. “Una activitat que recuperem i que així ens ho van demanar l’any passat”, ha apuntat la regidora de Cultura, Montserrat Chacon. Diumenge, la nit de les Barraques, amb Koban, Lágrimas de Sangre i Mafalda, amb un 25% més de presència de dones, tal com han subratllat els organitzadors.  El “fi de festa”, com ha dit Chacon, recaurà sobre la Salseta del Poble Sec, l’orquestra que aquest 2017 està celebrant 40 anys i que torna a rebre l’encàrrec d’acomiadar aquests dies de diversió (continuar llegint)

Notícia publicada al Nació Sabadell. Autor: Albert Hernández

-Publicitat-