El Club de l’Ada. Librerío de la Plata

0

Cada tercer dissabte de mes
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
12.00 h
Gratuït. Cal reserva. Places limitades. Més info al 93 513 8041


El Club de l’Ada és un club de lectors que té per objectiu explorar els inquietants mons dels mestres de la literatura fantàstica, de terror, de l’absurd i de l’insòlit.
Shirley Jackson, Julio Cortázar, Mario Levrero, Samanta Schweblin, Robert Matheson i altres escriptors que estan ran de l’abisme, que s’amaguen a les esquerdes del nostre món quotidià, tindran lloc cada mes en aquest espai de lectura.
Presentarà les sessions Ada Cruz, periodista cultural i doctora en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada.

Algú comenta, un altre somriu recordant potser un detall que va passar per alt, algú altre cerca un paràgraf concret en el llibre, potser per esmentar-ho després. Tots atents perquè res no s’escapi, perquè tot significa, tot il·lumina, tot enriqueix. Al final, ni el llibre ni el lector són els mateixos que quan van arribar. I tot gràcies a l’alquímia que es produeix a la cuina de la lectura.

-Publicitat-