El color del silenci d’Elia Barceló. La Llar del Llibre

0

La Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
Dimarts 6 de setembre de 2017. 19.00 h
Preu: Gratuït


Presentació del llibre ‘El color del silenci’ d’Elia Barceló (Roca Editorial) a càrrec d’ Enrique Turpin, filòleg i crític literari, i de la pròpia autora.

L’autora alacantina resident a Insbbruck és reconeguda com una de les escriptores més rellevants en l’àmbit de la ciència ficció i la literatura juvenil. El seu últim llibre “El color del silenci”, del qual s’han venut prop de 40.000 exemplars, combina elements criminals, de novel·la psicològica, històrica, de thriller, … i es centra en uns personatges que parlen i callen, en la importància de parlar per netejar ferides, no només a les famílies sinó també com a país.

El pasado no se puede cambiar, ni siquiera se puede comprender

20 de juliol de 1969, Rabat, Marroc. Una família celebra l’aterratge a la lluna al jardí d’una mansió antiga. Un assassinat tindrà lloc aquella mateixa nit i destrossarà el destí de la família.

Madrid, època actual. L’Helena Guerrero és una artista de renom internacional, coneguda per les ombres que envaeixen els seus quadres i que, aparentment, reflecteixen un misteri del seu passat que ningú no ha sabut mai explicar. Ara, després de molts anys vivint a l’estranger, a Adelaide, Austràlia, tres successos conspiren per fer-la tornar a Madrid, tres episodis que reconfiguraran el seu passat i el seu futur: una teràpia psicològica anomenada “constel·lació”, una boda a la seva família i un correu electrònic del seu distanciat cunyat li donaran les pistes per descobrir què li va succeir realment a la seva germana Alícia, el 1969.  Juntament amb en Carlos, la seva parella actual, l’Helena anirà en cerca de respostes a les preguntes terribles que l’han assetjat durant tota la seva vida. Viatjarà a Rabat, a la mansió antiga de la seva família, La Mora, i s’endinsarà de nou en els jardins frondosos que han resguardat durant anys, amb recel, un secret familiar fosc i silenciós, el mateix secret que semblava parlar, des de fa molt de temps, a través del color i de les ombres dels seus quadres.

 

-Publicitat-