Coneix els ratpenats. Adenc

0
Bernard Goldbach. Flickr Creative Commons

Dijous 14 de setembre de 2017
19.30 h Casal Pere Quart. Rambla, 69
Gratuït. Es demana inscripció prèvia. 93 717 18 87 / correu@adenc.cat 


Descobrirem moltes coses sobre la biologia dels ratpenats, del seu cos adaptat al vol,
com es comuniquen, com s’alimenten, on viuen.

Els ratpenats (tal com informa la web ratpenats.org) són els únics mamífers que han estat capaços de conquerir el medi aeri. Per aconseguir-ho han desenvolupat una sèrie de sorprenents adaptacions que els han conferit un aspecte molt singular i unes habilitats força peculiars: poden volar, descansen de cap per avall i s’orienten en la foscor més absoluta. Aquests atributs, juntament amb el seu hàbit de cercar refugi a les profunditats de la terra, han afavorit que se’ls considerés, fins a temps ben recents, missatgers del mateix diable i portadors de tota mena de mals auguris, pel que encara avui en dia són foragitats, rebutjats i àmpliament incompresos.

A càrrec d’Abraham Mas, biòleg i president de l’Adenc.

-Publicitat-