Héctor Lozano, creador sabadellenc de «Merlí»: «Cordeu-vos el cinturó, la 3a temporada serà mogudeta»

0
Publicat al Nació Sabadell
  •  La també sabadellenca Carlota Olcina se suma al repartiment en la darrera temporada

Poc abans de l’inici de les emissions de la tercera i última temporada de la sèrie Merlí, he pogut parlar amb el seu creador, Héctor Lozano. Hem comentat les sensacions que l’acompanyen, ara que això ja s’acaba; com ho està vivint tot l’equip, quines novetats ens tenen preparades o el seu futur com a guionista i creador d’emocions. Pel que sembla, gaudirem i molt amb en Merlí, en Pol, la Tània, en Marc, en Gerard, la Berta i la resta de Peripatètics i professors. Per saber més coses sobre la teva sèrie preferida, què hi pot haver millor que llegir tot allò que ens ha explicat el seu «pare»?

– Com ha canviat Merlí la teva vida?

– Completament, perquè professionalment és la primera sèrie que he parit jo. Venia de fer projectes en equips en què feia de guionista, era un més de l’equip, i a Merlí he fet un treball més personal… és una sèrie que em toca molt de prop temàticament i en molts aspectes, me l’he currat molt jo i això ha significat un canvi professional i personal; em sento més segur amb la feina i amb tot. He conegut moltíssima gent i en general puc dir que he treballat molt diferent de com ho feia abans del naixement de Merlí.(continuar llegint)

(Notícia publicada al Nació Sabadell per Ernest Codina)

-Publicitat-