Kreatur, el retorn als orígens de Sasha Waltz. TNC, Barcelona

0

Dijous 28, divendres 29 i dissabte 30 de setembre 2017
Teatre Nacional de Catalunya. Plaça de les Arts, 1 Barcelona
Hora: 20.00 h
Preus: 14, 24, 28 eur / compra online

Coincidint amb el 25è aniversari de la companyia, la coreògrafa alemanya Sasha Waltz retorna als orígens de la seva carrera com a creadora i de nou cerca dialogar amb altres formes artístiques. En aquesta ocasió, ha col·laborat amb la dissenyadora de moda Iris van Herper, que combina artesania amb tecnologia digital (vesteix artistes com Björk i Lady Gaga) l’il·luminador Urs Schönebaum i la banda novaiorquesa Soundwalk Collective amb qui han treballat de manera interdisciplinària.

Kreatur, Sasha Waltz i els seus catorze ballarins analitzen el fenomen de l’existència en relació amb l’origen d’una societat pertorbada: poder i manca de poder, domini i feblesa, llibertat i control, comunitat i aïllament. I ho fan amb una combinació explosiva de dansa, moda, música i llum. De Waltz es diu que es tracta d’una dona que forma part de la història de la dansa al mateix temps que és capaç de marcar trajectòries i paisatges futurs.

La danse est une langue universelle; ambassadrice pour un monde en paix, pour l’égalité, la tolérance et la compassion. Sasha Waltz

 

-Publicitat-