Els Playa Cuberris entren a matar

0

Divendres 29 de setembre de 2017
Balboa. Marià Fortuny, 13
23.00 h
5 €

Playa Cuberris ens presenten Entrar a matar, el seu segon disc editat per Entrebotones (2017), un viatge neuràlgic al centre de les emocions.  Directe, ferotge i subjugador. Així és com sona un disc amb el qual aquesta banda madrilenya  pretén  donar un cop sobre la  taula per demostrar a tothom que el seu brillant futur encara està per escriure. I és que aquest grup, que en 2013 ja va sorprendre amb Bienvenidos a ningún lugar, torna amb una col·leció de cançons brillants que es desenvolupen pels canons del rock and roll sense cap tipus d’embut: guitarres tallants i melodies accelerades que s’entrellacen amb talls més delicats en un notable excercici de composició i execució que ens portarà a la ment influències tan palpables com Bruce Springsteen, Johnny Cash, Tequila, M-‐Clan o Pearl Jam.

Gravat i produït per Eduardo Molina (Kitai, Tomaccos) als EM Estudios i mesclat per José Caballero en NeoMusicBox (Izal, Miss Cafeina, Kakkmaddafakka), Entrar a matar és en resum la demostració de què el rock segueix viu. Cançons com l’accelerada Viernes Verdes, la discotequera Luces de Neón o el blues accelerat que és María Isabel ens mostren la part més crua de la banda, mentre que en cançons com la iniciàtica Furia Nuclear o la introspectiva Quizá aconsegueixen rebaixar les revolucions per mostrar-­‐nos el seu costar més personal i crear l’equilibri perfecte en un disc cridat a ser una de les sorpreses de la temporada.

 

-Publicitat-