Presentació de la Casa de la Frontera a la Llar del Llibre

0
Rafael_Vallbona (c)Week&

Dimarts 19 de setembre de 2017
La Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19.00 h
Gratuït
Presentació de ‘La Casa de la Frontera’ de Rafael Vallbona (Barcelona, 1960), Premi BBVA Sant Joan 2017, editat per Edicions 62, amb la participació de l’historiador Joan B. Culla en conversa amb l’autor

Una novel·la que es basa en dos grans pil·lars, tal com explicàvem dies enrera. D’una banda la història d’una nissaga familiar de la Cerdanya, relatada al llarg de cinc generacions i, de l’altra, la frontera, un no-lloc per on hi deambula molta gent. Un fresc del segle XX amb apunts històrics tot i no tractar-se d’una novel·la històrica.


Aquesta setmana, a La Llar del Llibre, també:

  • Dimecres 20 de setembre a les 19.30 h:  Auge i declive de la derecha nacionalista, de Joan Marcet i Morera. Amb la intervenció de Joan Botella, catedràtic de Ciència Políticade la UAB i l’autor del llibre.
-Publicitat-