Recital poètic musical de Lu Rois i Roc Casagran. Alliance Française

0
Lu Rois i Roc Casagran

Dimecres 13 de setembre de 2017
20.30 h a l’Alliance Française 
Preu: 8 €


La Lu Rois (Sabadell, 1990) i el Roc Casagran (Sabadell, 1980) s’han unit per barrejar música i poesia. A través del piano, les cançons i els poemes passejarem per un món on es mesclen la melangia, els anhels, l’amor i les lluites de la quotidianitat.

Ella es va donar a conèixer el 2014 amb el treball ‘El camí del far’ (autoedició). Acompanyada únicament del piano i amb una veu delicada, la seva és una proposta d’atmosferes intimistes i fràgils que ha rebut una bona acollida per part del públic i l’ha portat per escenaris i festivals de tot el país.

L’any 2016 va publicar ‘Cau de Lluna’, un EP de quatre cançons on Rois fa seva la llum de lluna, que brilla malgrat ser enmig de la foscor de la nit. Cadascun dels temes representa un esclat personal que es tradueix en una sonoritat encisadora, progressiva i de major intensitat.

Actualment, combina la seva carrera musical amb la feina de professora de piano, mentre treballa en el seu proper disc, que veurà la llum a la tardor del 2017.

Ell és professor i escriptor. Ha publicat els llibres de poemes Els carrers de les fàbriques (Premi Martí Dot, Viena, 2002), Trènicament trennificats (Emboscall, 2005), Després de Sarajevo (Premi Miquel Àngel Riera, Sa Nostra, 2005) i L’ombra queixalada (Premi de Poesia Parc Taulí 2010, Pagès Editors). Conjuntament amb Oleguer Presas va escriure Camí d’Ítaca (Mina, 2006), i també és l’autor de les novel·les Austràlia (Premi Pin i Soler 2007, Columna), Un ós panda al pas zebra (Columna, 2011), Ara que estem junts (Columna, 2012) i L’amor fora de mapa (Premi La Llança, Sembra Llibres, 2016).

Fa recitals de poesia arreu del país, de vegades sol, de vegades acompanyat d’altres poetes, alguns cops al costat del cantautor Cesk Freixas, o de la Lu Rois. També du amunt i avall l’espectacle “L’amor fora de mapa”, juntament Borja Penalba i Mireia Vives.

-Publicitat-