Sasha, el premiat documental de Fèlix Colomer

0

Dijous 28 de setembre de 2017
Cineclub Sabadell
Lloc: Cinemes Imperial
Horari: 20.00 i 22.30 h
Preu: 6 € / Amb descompte: 5€ / 16 a 30 anys: 3 €

  • Comptarem amb la presència del director sabadellenc Fèlix Colomer

Sinopsi
Sasha, un nen de vuit anys, viu a Ucraïna amb la seva mare i els seus cinc germans. Conviuen dia rere dia amb la misèria, la pobresa i l’escassedat en tots els aspectes, i la guerra que hi ha al país ho fa tot molt més complicat. Sasha deixa enrere aquesta situació per passar l’estiu amb una família d’acollida a Catalunya.

Premis
Sasha, produïda per Escac Films, ha obtingut el premi especial del jurat a la Seminci de Valladolid, el primer premi al festival Indocumentari de Sabadell i la ha estat una de les pel·lícules més votades pel públic al festival DocsBarcelona, on Fèlix Colomer  era el director més jove que ha competit mai en una de les categories principals del festival.

El documental ja ha circulat per diverses sales de cinema amb molt èxit i es va pasar al Canal 33 dins del programa “El documental”.

El director
Fèlix Colomer (Sabadell, 1993) és director i muntador. Ha estudiat cinema a l’ESCAC, on es va especialitzar en muntatge. Sasha és la seva primera pel·lícula com a director, realitzada com a projecte de fi de carrera.

 

 

-Publicitat-