Tornen els 60’s amb The Lazy Lies. Concert vermut a La Capella

0
The Lazy Lies (c) Maria Mateu

Diumenge 10 de setembre de 2017
12.30 h a La Capella de Can Gambús 
Gratuït


A través de melodies que entren a la primera i no volen marxar, The Lazy Lies són capaços d’evocar per moments la sensualitat d’artistes com Nancy Sinatra, els ritmes de The Kinks, el positivisme de The Zoombies o la psicodèlia de The Byrds, conservant sempre una essència pròpia que els fa especials.

Debuten amb un disc que porta el mateix  nom que el grup. Deu temes amb clara influència dels seixanta, que ells defineixen com a “indie pop evocatiu dels seixanta” melodies enganxoses, cançons dolces i a la vegada intenses, peces fresques i molt ballables.

Compten amb la producció acurada de Roger Gascon (productor que ha treballat amb gent com Love of Lesbian, Luthea Salom, Xarim Aresté, Gemma Humet o Trau) que dona com a resultat precioses harmonies de veus, guitarres elèctriques de dotze cordes o una secció rítmica amb molt de groove.

-Publicitat-