Torna Ratatouille El Petit Xef

0

Dissabte 30 de setembre i 1, 7 i 8  d’octubre 2017
Teatre La Faràndula. República, 33
Hora: 18.00 h
Preu: 11 i 14 eur / compra online

La història narra les aventures de la rata Remy, amant de la cuina i la restauració, que somia convertir-se en un gran xef francès. Tot i tenir l’oposició de la seva família i la dificultat evident de tenir una rata als fogons d’una cuina, té la gran sort de trobar-se amb en Linguini, un jove rentaplats, amb el qual s’aliaran per complir els seus respectius somnis. La passió d’en Remy per la cuina posa de cap per avall el món de la restauració parisenc amb una trepidant i emocionant aventura. Aconseguirà en Remy convertir-se en un gran xef?

Diirecció Albert Gorina i Magda Palau

Obra musical infantil, apte per a qualsevol tipus de públic.

-Publicitat-