Un torneig de «Pedra, paper, tisora», partits de futbol i tallers: les activitats per evitar que tanquin les escoles a Sabadell

0
(Nació Sabadell)
  • Diversos col·lectius, pares i mares organitzen a partir d’aquest divendres a la tarda un seguit de propostes per evitar que es precintin els col·legis electorals
  • Hi prendran part tant adults com canalla

Diversos col·lectius ciutadans han decidit moure fitxa per evitar que aquest divendres al vespre es puguin precintar les escoles de la ciutat que diumenge és previst que siguin col·legis electorals. D’aquesta manera, la comunitat ha organitzat activitats de diversa tipologia en centres escolars de tot Sabadell, que es preveu que s’allarguin fins el proper diumenge, dia en què és prevista la celebració del referèndum d’autodeterminació.

Una de les propostes més originals és la que es preveu a l’escola Enric Casassas, on s’ha convocat el “Primer Torneig de Pedra, paper, tisora”, una activitat que preveuen que per la seva complexitat es pugui allargar fins diumenge (continuar llegint)

-Publicitat-