Xavi Moyano. Concert vermut a La Capella

0

Diumenge 17 de setembre de 2017
12.30 h a La Capella de Can Gambús 
Gratuït


Xavi Moyano ens presenta el seu segon treball discogràfic en solitari, El disco del Buen Amor (Siete Señoritas Gritando), produït per Marco Morgione. Un disc que parla de l’amor sense mencionar aquesta paraula en cap moment. Pop/rock amb tocs d’electrònica i sintetizadors retros.

“El disc va canviant la seva temperatura a mesura que et vas movent per cada un dels tres espais on el Xavi ha situat la trama del disc: Londres (fugida), Barcelona (hàbits), Marràqueix (oasi). Un triangle que el músic ha anat recorrent en mode bucle durant els últims anys i del qual han sorgit temes que van des d’una oda a l’onanisme a Guerra Fría,
a temes com Canción para despedir a Bibi, on es plasma aquesta “fugida sense mi” i el seu consegüent “i ara?”, que li portarà finalment, a buscar alternatives artificials reflectides en cançons com El Parc dels Dinosaures.
A partir d’aquí, ens deixarà a la nostra pròpia sort en un foc creuat de sentiments i contradiccions fins al tancament del disc on trobem un “No” en un quemarropa en el qual els versos Hamlet de Juan-Eduardo Cirlot ressonen al nostre interior amb la veu recitada de Martí Sales, en forma d’epíleg”.(Siete Señoritas Gritando)

 

-Publicitat-