Afronta el repte de la nanotecnologia!

0

Dijous 5 d’octubre de 2017
Museu del Gas
19.00 h
Preu: 2 € / reserves al 934 129 640 o museogasfgnf@gasnaturalfenosa.com

Atreveix-te a desxifrar el futur de la nanociència mitjançant un joc de reptes que només resoldràs en grup. Activitat per a adults.

Els participants us convertireu en els agents de la missió secreta “FutureNano”. Després d’una introducció per conèixer i experimentar quins són els materials que ens ofereix la nanotecnologia en l’actualitat, haureu d’inventar una solució que en el futur pugui resoldre els diferents reptes que es plantegen en els àmbits de la medicina, la seguretat, els materials, la moda i l’esport.

Aquesta activitat forma part de l’exposició Benvinguts a la nanodimensió!, que ens permet descobrir el món que ens envolta a través de l’escala nano, proporcionant una visió nova dels materials que a simple vista no podem veure. Mitjançant diversos mòduls interactius per a tota la família, els visitants poden experimentar aquestes disciplines científiques que oferiran múltiples aplicacions en un futur molt proper en diversos àmbits del coneixement, entre els quals hi ha l’energia.

Està organitzada per l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia de Catalunya (ICN2) i l’Institut de Nanociència d’Aragó (INA), en col·laboració amb la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT),

-Publicitat-