Cohabitatge: vols viure en un habitatge col·laboratiu?

0

Dilluns 2 d’octubre 2017
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
18.30 h
Gratuït

Ens trobem en un època de canvis en molts àmbits de la nostra vida, i l’habitatge és un d’ells. Des de Perviure ens explicaran altres formes de viure i ens donaran a conèixer com funciona el cohabitatge i les iniciatives municipals existents.

El cohabitatge és una modalitat d’habitatge molt estesa al nord d’Europa però poc coneguda a casa nostra. Aquest model permet a una comunitat de persones viure en un immoble sense ser-ne els propietaris o els arrendadors, per un termini de temps ampli (de 50 a 100 anys) i a un preu inferior al del mercat. El cohabitatge facilita la interacció entre veïns i proporciona beneficis socials i pràctics a més de beneficis econòmics i mediambientals.

-Publicitat-